Træ – fremtidens råstof

 

En uddannelse med udgangspunkt i grundmaterialet træ er en god fremtidssikring – træ hitter atter som byggemateriale.

 

Stigende miljøbelastning og klimaforandringer i verden er også begyndt at afspejle sig i ændret forbrugeradfærd – både hos unge som gamle. Tendensen er klar, fremover vil flere byggerier herhjemme være af træ; Ikke mindst fordi træet har en række uovertrufne fordele i form af forbedret sundhed og indeklima, det er mere energirigtigt og det har en lang holdbarhed.

 

En branche med gode karrieremuligheder...

Inden for træ-, byggeri- og møbelindustrien er der brug for kvikke hoveder, som kan lide duften af træ og har mod på faglige udfordringer. En træ-uddannelse er et godt fundament uanset hvad du senere skulle få lyst til at kaste dig over. Selvom du senere får lyst til videreuddannelse eller at arbejde med nye opgaver, så udmærker træ-, byggeri og møbelindustrien sig nemlig ved, at der er gode muligheder for at bevæge sig op af karrierestigen. Leder- og mellemlederjobs besættes typisk af personer med indgående kendskab til faget og branchen.

Kvalifikationskravene er ligesom alle andre steder i erhvervslivet stigende, men med en god faglig ballast kombineret med det rette drive har du gode muligheder for at skabe en god fremtid i træ. Drømmer du om at prøve dig selv af uden for Danmarks grænser, byder den meget internationalt orienterede branche også her på gode muligheder. Og her har snedkeruddannelserne tilmed en international version af uddannelsen at byde på.

Har du lyst til at blive en del af fremtidens råstof inden for en branche i rivende udvikling? Så spring ud i en træ-uddannelse.

 

Læs mere om snedkeruddannelserne

Maskinsnedker

Bygningssnedker

Møbelsnedker

Orgelbygger

Produktionsassistent – møbel

Produktionsassistent – døre og vinduer