Efteruddannelse og AMU-kurser

 

Har du brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så besøg www.voksenuddannelse.dk. Her finder du en guide, som kan hjælpe dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse.

eVejledning

Du kan også kontakte eVejledning dag, aften og weekend. I eVejledning sidder 30 professionelle vejledere klar til at guide dig videre på din uddannelsesvej. Du er meget velkommen til at ringe til os, men du kan også kontakte os via chat, Facebook eller mail. Vi afholder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Vi glæder os til at møde dig!

Hent en flyer om eVejledning her

eVejledning er et landsdækkende vejledningstilbud for unge, voksne og virksomheder, og er forankret i Styrelsen for It og Læring i Undervisningsministeriet.

AMU-kurser inden for Træets Efteruddannelse

Se alle AMU-kurser, der udbydes inden for Træets Efteruddannelse i katalogerne herunder:

Møbelpolstring, gardiner og autointeriør

Møbelproduktion, halvfabrikata, bygningskomponenter mv.

amukurs.dk kan der tilmeldes direkte til det enkelte kursus.

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond

Fonden giver dig mulighed for 2 ugers selvvalgt uddannelse. Læs mere om TMKF her.

Efteruddannelsesgaranti

Efteruddannelsesgaranti betyder – kort fortalt – at du altid kan være sikker på, at dit ønskede kursus gennemføres, uanset antallet af tilmeldt. Og at der højst går 3 uger, før du kan komme på kursus.

Det er Herningsholm Erhvervsskole, Skive College, EUC Syd og Roskilde Tekniske Skole som på skift udbyder en del af efteruddannelseskurserne. Disse fire skoler er de eneste i Danmark, som tilbyder efteruddannelse på træ- og møbelområdet.

De aktuelle garantikurser kurser er ved at blive revideret.

Tilbud om Individuel Kompetence Vurdering (IKV)

Når du melder dig til et efteruddannelseskursus på træ- og møbelområdet, kan skolen tilbyde dig en individuel kompetencevurdering (IKV).

Denne kan du bruge til at afklare, om der er andre kurser, som kunne være relevante for dig. Du kan bl.a. få lavet en plan, så du ud fra den kan sammensætte dit eget, individuelle uddannelsesforløb.

Se mere om IKV i pdf'en Praktisk vejledning til individuel kompetencevurdering i AMU for en grundigere beskrivelse af IKV

Se også videoklip her

Mere information

Du er meget velkommen til at kontakte Snedkernes Uddannelser for mere information.

Kontakt

Snedkernes Uddannelser
Tlf. 70208630
E-mail: post@snedkerudd.dk