Hvis du overvejer at ansætte en lærling

 

Her på siderne findes svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når din/jeres virksomhed skal til at ansætte en lærling. Det første der skal gøres er at få udfyldt en ansøgning om godkendelse og sende den til Snedkernes Uddannelser. Har du spørgsmål, kan disse besvares ved henvendelse til sekretariatet, hvor vi altid er klar til at svare på spørgsmål.

Vores uddannelser

Læs om alle vores uddannelser her

Nem og hurtig adgang til din næste lærling

Lærepladsen.dk kan virksomheder finde elever, der søger en læreplads inden for netop deres fagområde og tage direkte kontakt. Det er gratis at oprette et stillingsopslag, der når ud til alle elever på erhvervsuddannelser.

Lærepladsen.dk sikrer nem og hurtig kommunikation mellem virksomhed, erhvervsskole og lærepladssøgende elev. Når I har fundet en elev, som ønsker at blive lærling hos jer, kan I indgå en uddannelsesaftale digitalt på Lærepladsen.dk. Virksomheden kan også via Lærepladsen.dk holde styr på, hvornår deres lærlinge skal på skoleophold og meget mere.

Vejledning og support om efteruddannelse

Har jeres virksomhed brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så kontakt eVejledning dag, aften og weekend. Læs mere og se åbningstider for support og uddannelsesvejledning.

voksenuddannelse.dk finder I information og vejledning om uddannelser og kurser til voksne.

Nyhedsbrev fra voksenuddannelse.dk

Tilmeld dig og få nyheder om voksen- og efteruddannelse (VEU). Nyhedsbrevet orienterer om emner som nye uddannelser, økonomi, opkvalificering og webinars for voksne, fagprofessionelle og virksomheder.
Tilmeld nyhedsbrevet