Uddan dig til international snedker

 

Søger du en fremtid med bid i og potentiale til en international karriere? Så er International Snedker noget for dig!

 

Som International Snedker får du kendskab til produktion, sprog og kultur uden for Danmarks grænser. Du bliver klædt på til at møde kravene fra fremtidens virksomheder, og mulighederne spænder vidt med kompetencerne fra uddannelsen. Både i danske og udenlandske virksomheder!

Uddannelsen afvikles som maskinsnedker /snedker, men løftes op på et højere niveau ved at være suppleret med en række tiltag, der giver uddannelsen et særligt internationalt tilsnit og øger det faglige niveau.

Varighed

Uddannelsen tager 3 år og 3-9 måneder.

Næste hold

Der starter løbende hold op på Skive College og Herningsholm Erhvervsskole. En del af det første skoleophold afvikles i udlandet.

Lønnet udlandsophold

Du er i lære i en dansk virksomhed, og du modtager lærlingeløn, også mens du gennemfører en del af læretiden i udlandet. Du får dækket en række omkostninger i forbindelse med din læretid i udlandet, bl.a. rejseudgifter og forsikring.

Mere information

Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at finde en læreplads som International Snedker.

Kontakt

Snedkernes Uddannelser
Tlf. 70208630
E-mail: post@snedkerudd.dk

Lærepladsophold i udlandet

Du kan få godkendt et lærepladsophold i udlandet som en del af din uddannelse som maskinsnedker, bygningssnedker eller møbelsnedker. OPU-ordningen (tidligere PIU) giver tilskud til dig eller til din danske arbejdsgiver, hvis du har en uddannelsesaftale.   

Der findes to former for udsendelse til udlandet: