Uge 22

Alle kurser afholdes på Skive College

Åbent værksted, CNC2 – CNC5

 

CNC-programmering fra CAD til CAM2D

Kursusnummer: 44257
Beskrivelse: Deltageren kan anvende CAD-anlæggets menuopbygning og tegnefaciliteter til fremstilling af konturtegninger i 2D og kan arbejde med de mest almindelige formater for udvekslingsfiler samt foretage filudveksling mellem CAD- og CAM-systemer.
Varighed: 3 dage

 

Skafteværktøjer, træindustri

Kursusnummer: 44898
Beskrivelse:Deltageren kender forskellige ISO- og HSK-optagelser til CNC-maskinen Deltageren kan montere skafteværktøjer med lige skaft i værktøjsholdere med klemmetang og omløber samt med Hydro-tilspænding eller Tribos i henhold til den europæiske standard DS/EN 847-2.
Varighed: 1 dag

 

Parametrisk CNC-programmering, træ

Kursusnummer: 48558
Beskrivelse: Deltageren kender skalerbare programmers opbygning, og kan montere og udmåle værktøj, samt indlæse data parametrisk. Deltageren kan desuden beregne programmeringstiden i forhold til traditionel fremstilling.
Varighed: 5 dage

 

3D kant- og overfladebehandling på CNC, træ

Kursusnummer: 48859
Beskrivelse: Deltageren kan 3D kant- og overfladebearbejde emner i træ på CNC. Deltageren kan fremstille/redigere 3D solid model. Deltageren kan anvende 3D solid til fremstilling af fixtur. Deltageren kan vælge egnede pladematerialer til opbygning af fixturer. Deltageren kan vælge korrekt værktøj og fremstille emner med dobbeltkrumme overflader.
Varighed: 5 dage

 

Optimering af processer på CNC-overfræser

Kursusnummer: 48865
Beskrivelse: Deltageren kan anvende CAD/CAM til CNC-maskinen og hermed overføre CNC-programmer og optimere bearbejdningskørsel. Derudover kan deltageren anvende formler og tabeller til beregning af fremføringshastighed og vurdere overfladekvalitet og bruge CAD/CAM på en rationel måde, så omstillingstiden minimeres.
Varighed: 5 dage